Redovisning

Vi kan nästan allt inom redovisning och det vi inte kan tar vi reda på. Vi tillhandahåller alla typer av redovisningstjänster, såsom löpande bokföring, bokslut och årsredovisning. I och med att vi är auktoriserade redovisningskonsulter genom FAR jobbar vi enligt REKO

Lönehantering

Vi tillhandahåller komplett lönehantering och hjälper till med att sätta upp rutiner och system för tidredovisning, redovisning av utlägg med mer. Genom att vi erbjuder ett fast pris per lön vet du precis hur stor kostnaden blir. Kontakta oss för en offert

Bolagsfrågor och ombildningar

Nyregistrering

Vi ordnar nyregistreringar av enskilda firmor, handelsbolag och aktiebolag. Registreringen görs både hos Bolagsverket och Skatteverket. Det är ofta en stor fördel att ta hjälp med registreringen så att allt blir rätt från början - det kan gälla allt från metod för momsredovisning till val av företagsform.

Enskild firma, Handelsbolag eller Aktiebolag

Det finns för- och nackdelar med alla företagsformer och det gäller att tänka till innan man bestämmer sig. Vi hjälper dig att fatta rätt beslut.

Ombildning av enskild firma till aktiebolag

Sedan november 2010, då revisionsplikten för mindre aktiebolag togs bort, har intresset för aktiebolag ökat. För många som har enskilda firmor lönar det sig nu att ombilda firman till ett aktiebolag och därigenom kunna ta del av de förmånliga utdelningsregler som gäller för fåmansägda aktiebolag. Vi hjälper dig att analysera om det är lönsamt just i ditt fall.

Deklaration

Vi hjälper till med alla typer av deklarationer och deklarationsbilagor, exempelvis bilaga NE för enskild firma, bilaga K10 för ägare av aktiebolag och bilaga K6 om du har sålt en bostadsrätt.

Fjärrsupport

För att ge dig bästa möjliga hjälp kan vi koppla upp oss mot din dator och fjärrstyra den. Klicka på ikonen till höger för att påbörja fjärrstyrning. Klicka på kör (eller run) i rutan som kommer upp. Då får du de koder vi behöver för att fjärrstyra din dator.

 

 

Vår ambition är att genom stor flexibilitet, tillgänglighet och goda kunskaper inom vårt område vara till nytta för dig som kund och därmed frigöra din tid och hjälpa dig fatta rätt beslut. Tjäna mer utan att jobba mer!