Redovisningskonsult med kundansvar

Är du en redovisningskonsult med några års arbetslivserfarenhet och är ute efter din nästa utmaning? Vill du arbeta med redovisning på ett modernt sätt?

 

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av redovisning- och bokslutsarbete. Som person är du noggrann, strukturerad, har ett sinne för humor och framförallt känner dig trygg i din roll som redovisningskonsult. Du bör ej vara päls allergiker då en hund finns på kontoret.

I rollen som redovisningskonsult kommer du ha bolagsansvar och självständigt ansvara för allt från löpande bokföring till bokslut, månadsrapportering, granskning av material, bokslut, årsredovisning enl. K2, deklaration och skatteplanering. Du ska även vara ett stöd för kunden genom rådgivning. Det är meriterande om du även behärskar lönehantering. Arbetet sker med frihet under ansvar och all rapportering sker direkt till VD. Du kommer att arbeta tillsammans med 5 ytterligare kollegor i nyrenoverade lokaler med goda kommunikationer i centrala Huddinge.

Tjänsten är på heltid med tillträde i oktober. Maila din ansökan till jonas@odklint.se

Om företaget
Vi är en redovisningsbyrå i Huddinge med kunder i Stockholms-området och runtom i Sverige. Fokus ligger på ägarledda företag där vi bistår med bland annat bokföring, deklarationer och rådgivning. Vårt mål är att företagaren ska kunna fokusera på sin verksamhet och överlåta ekonomi och administration till våra konsulter. Genom att frigöra tid och aktivt planera löneuttag och beskattning hjälper vi kunderna att tjäna mer utan att jobba mer.