Välkommen!

Ödklint Konsult är en redovisningsbyrå i Huddinge med kunder i hela Stockholm. Vårt fokus ligger på ägarledda företag där vi bistår med bland annat bokföring, deklarationer och rådgivning. Du som företagare ska kunna fokusera på din verksamhet och inte behöva ägna din tid åt ekonomiarbete. Genom att frigöra din tid och aktivt planera löneuttag och beskattning hjälper vi dig att tjäna mer utan att jobba mer!
Vi hanterar även allt inom löner, bolagsfrågor och ekonomiadministration.
Vi strävar alltid efter långa kundrelationer för att kunna ge våra kunder bästa tänkbara hjälp under sin tid som företagare.

 “När bokföringen började ta upp allt för mycket tid la jag ut en förfrågan angående bokföring. Ödklint Konsult AB utmärkte sig från övriga fyra redan vid presentationen och efter ett första möte så var valet enkelt att anlita Ödklint Konsult, då dom visade sig vara väldigt kunniga och engagerade i sina uppdrag. Upplägg tjänster och kostnader var tydliga. Rekommenderas!"

Micko Lohioja, Måleri Allsvenskan AB
Läs fler kommentarer från våra kunder

 

Inloggning till våra samarbetspartners

    

Småföretagarpaketet - Bokföring, bokslut och rådgivning till fast pris

Småföretagarpaketet, som är riktat till dig med ett mindre företag, inkluderar hjälp med bokföring och skattefrågor till ett fast månadspris. Vi ger dig löpande rådgivning och du kan alltid kontakta oss när du behöver support eller har frågor. I paketet ingår dessutom skatteplanering, vilket innebär att vi tillsammans med dig planerar löneuttag, disposition av resultat och val av företagsform.
Paketet omfattar bland andra följande tjänster:

  • Löpande bokföring med månads- och årsbokslut.
  • Deklaration och i förekommande fall årsredovisning.
  • Löpande rådgivning och support.

 

Större företag - Hyr spetskompetens till din ekonomiavdelning

Vi hjälper även dig med större företag med allt inom bokföring, lönehantering och skatteplanering, antingen från våra lokaler i Huddinge eller på plats hos er. Vi kan bistå med en helhetslösning eller spetskompetens i samband med bokslut, vid skatteplanering eller lönehantering.

 

 

Vår ambition är att genom stor flexibilitet, tillgänglighet och goda kunskaper inom vårt område vara till nytta för dig som kund och därmed frigöra din tid och hjälpa dig fatta rätt beslut. Tjäna mer utan att jobba mer!