Läs omdömen från några av våra befintliga kunder

 

"Ni gör ett grymt jobb!! Riktigt bra och tydliga mail på hur man ska göra och alltid snabba svar! Tack!"

Stefan Lindquist, Kvist Trädfällning AB

 

"Vi i Load-koncernen har sedan 10 år arbetat tillsammans med Ödklint konsult. De har ansvarat för att upprätta månadsbokslut och årsbokslut, lämna skattedeklarationer och deklarationer samt stötta vår egen ekonomiavdelning. De ansvarar också för framtagande av årsredovisning och koncernredovisning.
De är mycket effektiva och professionella i sitt arbete och visar på ett stort engagemang och intresse för våra företag.
Load-koncernen består i dagsläget av fyra bolag med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är 35 medarbetare och har en omsättning på ca. 215 Mkr."

 Lars Norström, CFO Load Finance AB

 

”Ödklint konsult sköter all ekonomisk redovisning och bokslut åt oss på CuraNova Omsorg och det sköts snabbt, smidigt och kostnadseffektivt. Dessutom är de ett bollplank när vi har frågor om t ex skatter eller företagsformer. På så vis kan vi fokusera mer på vår kärnverksamhet inom hemtjänst med hög kvalitet. ”

Lars Christiansson, CuraNova Omsorg AB

 

"Jonas har följt mig sedan uppstarten och jag har kunnat lita på honom pga hans nogrannhet och punktlighet gällande min bokföring.
Ödklint Konsult AB kan jag varmt rekomendera tack vara deras breda kunnande och väl utförda arbete."

Christopher Lager, Carl Lager VVS Installationer

 

"Jag har haft Ödklint Konsult som ekonomiskt kunniga sedan 1998 och vill då framhålla att jag alltid fått hjälp och bistånd med skrivelser och annat ekonomiskt som har med mitt företag att göra, alltid tjänstvilliga och kunniga."

Tommy Falk, Tefa Måleri

 

“När bokföringen började ta upp allt för mycket tid la jag ut en förfrågan angående bokföring. Ödklint Konsult AB utmärkte sig från övriga fyra redan vid presentationen och efter ett första möte så var valet enkelt att anlita Ödklint Konsult, då dom visade sig vara väldigt kunniga och engagerade i sina uppdrag. Upplägg tjänster och kostnader var tydliga. Rekommenderas!"

Micko Lohioja, Måleri Allsvenskan AB

   

"Jag har mycket stort förtroende för Jonas och hans verksamhet. Han återkopplar snabbt och tar sig tid att svara på ett begripligt sätt i såväl stora som små frågor. Jag litar på honom till 100% när det gäller bokföring och rekommenderar honom varmt!"

Ulrika Nordström, UN Kravkonsult AB

 

“Jag har anlitat Ödklint AB sedan 2012 och finner de som mycket noggranna, kunniga och professionella i sina uppdrag. Jonas är alltid villig att ge råd och förklaring kring ekonomiska frågor. Jag rekommenderar varmt Ödklint AB, för deras engagemang och prisvärda tjänster. ”

Soodi Chang, NikraMind AB

 

“Med fyra aktiva ägare som jobbar dagligen i åkeriet så har ingen tid med redovisningen. Vi valde att lämna bort redovisningen och slapp att vara insatt i alla regler och nyheter dessutom är det prisvärt och för oss problemfritt och enkelt.”

Jan-Erik Bauman, Taxi Checker AB

 

“Can strongly recommend Jonas as excellent skilled, efficient and fast in accounting. Have hired him since 1999 and he has always delivered based on fixed time schedule according to agreement. It is easy to work with such a talented person that Jonas is.”

Göran Norström, Norteam Försäljning och Konsultation AB