ÖDKLINT KONSULT UTVECKLAS


Vi anställer

I slutet av augusti började Maria hos oss. Maria kommer jobba heltid med allt inom redovisning. Hon har utbildat sig på Påhlmans Handelsinstitut och har flera års erfarenhet från arbete på redovisningsbyrå. Hon har dessutom drivit eget företag inom yoga och friskvård. 
Vi räknar med att anställa ytterligare en konsult i vinter. Om du vet någon som är intresserad får du jättegärna hänvisa dem till oss! Mer info finns här:

http://www.odklint.se/startsida/jobba-hos-oss


Vi flyttar

Nu har vi vuxit ur vår lokal på Dalhemsvägen 42. I oktober flyttar vi till nya, dubbelt så stora lokaler på Huddinge Stationsväg 5, för oss Huddingebor känt som gamla Tingshuset. Vi kommer gå ut med mer information i samband med flytten om var och hur material ska lämnas.

Vi digitaliserar

Under hösten påbörjar vi vår utveckling mot det papperslösa kontoret. Med hjälp av lösningar från bland andra Visma och Centsoft är det nu möjligt att sköta hela redovisningen digitalt. Fördelarna med molnbaserad redovisning är många, till exempel:

  • Fota eller maila underlagen direkt in i programmet. Inga mer pärmar, inga mer papper.
  • Programmen är enkla att använda och det finns massor av tillval.
  • Informationen ligger i molnet vilket innebär att den alltid är tillgänglig, vare sig man använder telefon, platta eller dator, och informationen är ständigt säkerhetskopierad.

Om ni är intresserade av en helt digital redovisningslösning, hör av er till mig.